Rezanci od špinata sa teletinom

Odlična kombinacija za 4 osobe!

Rezanci od špinata sa teletinom

00:45

Sastojci:

Priprema

Uvaljajte teleće trakice u brašno. Rastopite maslac u tavi. Dodajte teleće trake i popecite dok ne dobiju smeđu boju. Stavite na stranu.

Dodajte luk na tavu i pirjajte dok ne omekša i dobije zlatnu boju. Dodajte vino i pustite da zakuha. Dodajte pileći temeljac i vrhnje, sol i papar. Kuhajte umak sve dok ne bude gust i kremast, dodajući teletinu pri kraju.

U međuvremenu, kuhajte rezance u posoljenoj vod dok ne budu al dente.

Umiješajte 1 žlicu parmezana u umak, a zatim prelijte umak preko tjestenine i lagano promiješajte. Poslužite odmah i ukrasite sa preostalim parmezanom.

Ostali recepti

Slatki čaj od naranče
Pileći zabatci sa češnjakom i sezamom
Salata od batata i hrskavih badema
Smoothie od jabuke, mrkve i đumbira
Espresso Panna Cotta (dijeta 5 faktora)
Smoothie za bolju koncentraciju i pamćenje
Mliječna pita
Salata od lososa i avokada
© 2022 Zdravi recepti