Jesenski kolač

Lagana i jednostavna torta.

Jesenski kolač

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 20 cm.

Mikserom umutite jaja i šećer. Dodajte bademovo brašno, limunovu koricu i cimet. Sve lagano izmiješajte.

Pecite u zagrijanoj pećnici 45 minuta. Pustite da se ohladi 15 minuta. Kistom namažite kolač s limunovim sokom. Kada se potpuno ohladi pospite šećerom u prahu.  

Ostali recepti

Juha od celera i graška
Smoothie od naranče i špinata za čišćenje organizma
Kremasta tjestenina s gljivama i porilukom
Čokoladna torta s bobičastim voćem
Juha od rajčice i bosiljka
Pita od malina
Muffini od grožđica i badema
Tortilje punjene bučom
© 2025 Zdravi recepti