Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 22 cm.
Na laganoj vatri rastopite maslac i čokoladu. Dodajte kavu i miješajte dok se čokolada ne rastopi. Pustite da se malo ohladi pa umiješajte žumanjke i vanilin šećer.
Bjelanjke i šećer istucite u čvrst snijeg. Lagano umiješajte bjelanjke u čokoladnu smjesu.
Ulijte tijesto u pripremljen kalup za pečenje i pecite oko 25 minuta. Ostavite da se ohladi u potpunosti.
Krema sa sirom
Zagrijte pećnicu na 160°C .
Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 22 cm.
Rastopite čokoladu na laganoj vatri . U krem sir dodajte šećer i kakao, i miksajte dok ne dobijete glatku smjesu. Dodajte kiselo vrhnje i vanilin šećer. Na maloj brzini umiješajte jedno po jedno jaje. Ulijte u rastopljenu čokoladu i dobro izmiješajte. Pecite 30 min. Ostavite da se ohladi.
Mousse
Rastopite čokoladu i ostavite da se malo ohladi.
Slatko vrhnje dobro izmiješajte i dodajte espresso i vanilin šećer. Dodajte čokoladu i sve dobro izmiješajte.
Čokoladna glazura
Kuhajte slatko vrhnje i čokoladu na laganoj vatri. Miješajte dok se čokolada ne rastopi.
Na ohlađeni biskvit stavite kremu sa sirom. Žlicom razmažite mousse. Prelijte čokoladnom glazurom držite u hladnjaku do poslužuvanja.