Čokoladni kruh s kikirikijem

Sladak, mirisan, sočan i zasitan.

Čokoladni kruh s kikirikijem

01:10

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite vatrostalnu posudu i pustite da stoji sa strane.

U zdjeli pomiješajte brašno, kakao, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i sol. U drugoj zdjeli pomiješajte maslac od kikirikija, šećer, banane, jogurt, maslinovo ulje i jaja.

Sjedinite suhe i mokre sastojke, dobro promiješajte i stavite u vatrostalnu posudu. Pecite oko 50 minuta, izvadite i pustite da stoji barem 5 minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Kruh s maslinama i sirevima
Ukusna kašica od breskve i riže
Juha od tikvica i špinata
Miješana bezglutenska pizza
Lagani puding od mandarine u čaši
Salata od tune i pšenice
Špageti s bosiljkom i lososom
Humus s rajčicom
© 2025 Zdravi recepti