Slatki kruh sa grožđicama

Lagani kruh za koji vam ne treba kvasac.

Slatki kruh sa grožđicama

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C.

Namastite i pobrašnite lim za pečenje.

Pomiješajte brašno, šećer, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, grožđice i sol.

Umutite jaja. Dodajte mlaćenicu i rastopljeni maslac. Sve dobro izmiješajte.

Pomiješajte suhe i mokre sastojke. Miješajte dok ne dobijete ljepljivo tijesto.

Kruh prebacite u lim za pečenje i pecite oko 50 minuta.

Ostali recepti

Čokoladni smoothie s kavom
Čokoladni muffini s lješnjacima
Kuhani kupus
Muffini od trešanja, čokolade i badema
Salata od lososa i avokada
Ledeni čaj od hibiskusa
Smoothie od borovnica i lavande
Sok od cikle i mrkve
© 2025 Zdravi recepti