Pačja prsa u umaku od šljiva i kestena

Meso koje se topi u ustima.

Pačja prsa u umaku od šljiva i kestena

01:00

Sastojci:

Priprema

Pačja prsa zarežite na nekoliko mjesta. Natrljajte ih solju i paprom. Popržite ih na vrelom ulju i laganoj vatri 5 minuta sa svake strane. Stavite ih u vatrostalnu posudu kako bi zadržala toplinu.

Na ulju na kojem ste pržili pačja prsa pirjajte šljive i kestene. Dodajte crno vino i začinite po želji. Kada prokuha, ostavite da se krčka 3 minute. Dodajte pekmez od šljiva i maslac. Kada se sastojci izmiješaju poslužite uz toplu pačetinu.

Ostali recepti

Janjeće okruglice s limunom
Tjestenina s porilukom
Gljive s pršutom na tostu
Salata od slanutka, piletine i špinata
Zapečene rajčice sa sirom
Smoothie od grejpa, naranče i limuna
Narančasti san
Juha od kurkume i mrkve
© 2024 Zdravi recepti