Pačja prsa u umaku od šljiva i kestena

Meso koje se topi u ustima.

Pačja prsa u umaku od šljiva i kestena

01:00

Sastojci:

Priprema

Pačja prsa zarežite na nekoliko mjesta. Natrljajte ih solju i paprom. Popržite ih na vrelom ulju i laganoj vatri 5 minuta sa svake strane. Stavite ih u vatrostalnu posudu kako bi zadržala toplinu.

Na ulju na kojem ste pržili pačja prsa pirjajte šljive i kestene. Dodajte crno vino i začinite po želji. Kada prokuha, ostavite da se krčka 3 minute. Dodajte pekmez od šljiva i maslac. Kada se sastojci izmiješaju poslužite uz toplu pačetinu.

Ostali recepti

Smoothie od lubenice, ananasa i manga
Kremasti smoothie od ananasa, chia sjemenki i maca praha
Pire
Salata od piletine, badema i grožđa
Autentični talijanski tiramisu
Tortilje punjene kajganom i ricottom
Tjestenina s umakom od patlidžana i rajčice
Zobene pahuljice s ricottom i malinama
© 2025 Zdravi recepti