Pačja prsa u umaku od šljiva i kestena

Meso koje se topi u ustima.

Pačja prsa u umaku od šljiva i kestena

01:00

Sastojci:

Priprema

Pačja prsa zarežite na nekoliko mjesta. Natrljajte ih solju i paprom. Popržite ih na vrelom ulju i laganoj vatri 5 minuta sa svake strane. Stavite ih u vatrostalnu posudu kako bi zadržala toplinu.

Na ulju na kojem ste pržili pačja prsa pirjajte šljive i kestene. Dodajte crno vino i začinite po želji. Kada prokuha, ostavite da se krčka 3 minute. Dodajte pekmez od šljiva i maslac. Kada se sastojci izmiješaju poslužite uz toplu pačetinu.

Ostali recepti

Sladoled od pistacija
Tjestenina s limunom i rajčicama
Tjestenina sa sabljarkom (prehrana za krvnu grupu B)
Tjestenina s piletinom
Bogato začinjena vruća čokolada
Pečene tikvice sa slaninom
Voćna torta
Proteinski kruh s kestenom
© 2022 Zdravi recepti