Kruh od mrkve i banane

Za mirisan početak dana.

Kruh od mrkve i banane

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. U veliku zdjelu pomiješajte brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, cimet i sol. 

U drugoj posudi pomiješajte bananu, smeđi šećer, jaja i vanilin šećer i dobro promiješajte. Dodajte ulje i mrkvu i dobro promiješajte. Pomiješajte suhe i mokre sastojke. Smjesu stavite u vatrostalnu posudu i pecite 50 do 55 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da se hladi najmanje 10 minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Tartar od lososa, manga i kopra
Maslac od kikirikija
Palačinke s preljevom od malina
Svinjetina s lećom
Kajgana s patlidžanima
Bruschette s dimljenim lososom
Ukusna focaccia s rajčicom i maslinama
Riba na grčki način
© 2025 Zdravi recepti