Zapečeni patlidžani s gorgonzolom

Ukusni patlidžani posuti orasima.

Zapečeni patlidžani s gorgonzolom

00:50

Sastojci:

Priprema

Narežite patlidžane po dužini, tako da su kriške debele oko 1 centimetar. U velikom loncu stavite vodu da se kuha. Kada prokuha, stavite patlidžane u vodu i kuhajte ih 1 minutu.

Zarolajte svaku krišku patlidžana i stavite okomitu u duboku vatrostalnu posudu. U zdjeli pomiješajte jaja, vrhnje za kuhanje i gorgonzolu. Ravnomjerno prelijte preko patlidžana.

Pecite u pećnici 30 do 40 minuta na temperaturi od 180°C. Pospite orasima i poslužite.

Ostali recepti

Paprike punjene quinoom i orasima
Proljetna salata
Namaz od graška i ricotte
Mousse od čokolade bez jaja
Piletina sa đumbirom i bademima
Proteinski smoothie s bobičastim voćem
Riža s curryjem i povrćem
Riba pečena u foliji
© 2025 Zdravi recepti