Zapečeni losos

Sočni losos pečen u vlastitom soku.

Zapečeni losos

02:00

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte češnjak, kopar, papar, sol, limunov sok i maslinovo ulje. Premažite losos marinadom i ostavite da stoji u hladnjaku najmanje 1 sat.

Zagrijte pećnicu na 190°C. Svaki komad lososa stavite u aluminijsku foliju i stavite na svaki komad 1/2 žlice maslaca. Zamotajte losos i pecite 35 do 45 minuta. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Ostali recepti

Čokoladne kocke s orasima
Kajgana sa špinatom
Tagliatelle s bosiljkom i rajčicom
Salata od kuskusa i povrća
Smoothie od jagoda i cikle
Zobene pahuljice s breskvama i borovnicama
Mlijeko od zobenih pahuljica
Energični smoothie za početak dana
© 2025 Zdravi recepti