Zapečeni krumpiri punjeni povrćem

Jednostavno i ukusno!

Zapečeni krumpiri punjeni povrćem

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Krumpir operite i prerežite na pola. Polovice krumpira izdubite tako da ih možete napuniti.

Izdubljeni dio krumpira usitnite i pomiješajte s rajčicom, lukom, maslinovim uljem, peršinom, soli i paprom. Smjesom ravnomjerno napunite krumpire i stavite u pećnicu da se peče oko 30 minuta, odnosno dok krumpir ne postane mekan. Izvadite iz pećnice, pospite parmezanom, na svaku polovicu stavite žlicu kiselog vrhnja i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od banane i đumbira
Zeleni smoothie od špinata i kelja
Juha od špinata i celera
Salata od crvenog kupusa, kruške i oraha
Složenac od kelja i sira
Njoki s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Muffini od badema i kokosovog mlijeka
Ljetni desert od kave
© 2025 Zdravi recepti