Zapečeni krumpiri punjeni povrćem

Jednostavno i ukusno!

Zapečeni krumpiri punjeni povrćem

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Krumpir operite i prerežite na pola. Polovice krumpira izdubite tako da ih možete napuniti.

Izdubljeni dio krumpira usitnite i pomiješajte s rajčicom, lukom, maslinovim uljem, peršinom, soli i paprom. Smjesom ravnomjerno napunite krumpire i stavite u pećnicu da se peče oko 30 minuta, odnosno dok krumpir ne postane mekan. Izvadite iz pećnice, pospite parmezanom, na svaku polovicu stavite žlicu kiselog vrhnja i poslužite.

Ostali recepti

Njoki sa slanutkom i špinatom
Rižoto od tikvica
Namaz od avokada i jalapeno paprike
Zapečeni patlidžani
Smoothie od ananasa, kokosa i badema
Kolač od naranče sa slatkom glazurom
Teff s datuljama i medom
Zobene pahuljice sa smokvama i brusnicama
© 2025 Zdravi recepti