Zapečeni karfiol

Ukusan i sočan prilog.

Zapečeni karfiol

00:45

Sastojci:

Priprema

Stavite karfiol kuhati u kipuću posoljenu vodu. Kuhajte ga 10 do 15 minuta, dok ne postane mekan.

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenje. Karfiol ravnomjerno rasporedit na lim. Umutite jaja i kiselo vrhnje, posolite i popaprite po želji. Prelijte jaja preko karfiola, pospite peršinom i pecite oko 20 minuta.

Ostali recepti

Složenac od piletine, smeđe riže i graha
Pita od jabuka i cheddara
Salata od mrkve, slanutka i tune
Šparoge s listom
Niskokalorični tiramisu za zdravo osvježenje!
Smoothie od banane i đumbira za ravan trbuh
Svinjski kotleti u marinadi od meda i soje
Osvježavajuća šarena salata s pirom i pečenom paprikom
© 2025 Zdravi recepti