Nazad na početnu
Sastojci
- 2 velika komada pilećih prsa
- sol
- papar
- češnjak u prahu
- kumin u prahu
- 1/2 nasjeckane glavice crvenog luka
- 2 režnja češnjaka
- 2 zelene chili paprike
- 1 konzerva pelata
- 6 do 8 tortilja
- 1/2 šalice nasjeckanog cheddar sira
- 2 rajčice izrezane na kockice
- kiselo vrhnje
- ljuti umak
Priprema
Priprema
- Piletinu začinite soli, paprom, češnjakom u prahu i kuminom u prahu. Pecite na srednje jakoj vatri dok ne dobije zlatno smeđu boju.
- Češnjak i luk popecite dok ne omekšaju. Dodajte nasjeckane chili paprike i pelate. Kuhajte nekoliko minuta.
- Narežite piletinu, a zatim dodajte u umak i sve dobro izmiješajte.
- Zagrijte pećnicu na 180°C.
- Piletinu s umakom zamotajte u tortilje i poslažite u nauljenu posudu.
- Kockice rajčice i sir pospite preko vrha tortilje i pecite oko 20 minuta.
- Poslužite prelivene vrhnjem i ljutim umakom.