Zapečene breskve s mentom

Ukusan i jednostavan desert.

Zapečene breskve s mentom

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Breskve prepolovite i uklonite koštice.

Rastopite maslac na laganoj vatri, dodajte smeđi šećer i limunov sok. Dobro promiješajte. Napunite breskve smjesom i poslažite ih na lim za pečenje.

Pecite oko 25 minuta, ravnomjerno pospite mentom i poslužite.

Ostali recepti

Pita od tikvica i oraha
Čokoladni kruh od tikvica i datulja
Osvježavajući tropski smoothie od kokosa i limuna
Lazanje od šampinjona
Lisnati štapići sa sirom
Pastrva s jabukama i bosiljkom
Kroketi od graha
Pljeskavice od prosa i povrća
© 2025 Zdravi recepti