Zapečena vegetarijanska tjestenina

Odličnog je okusa i hranjiva.

Zapečena vegetarijanska tjestenina

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite sa strane. U međuvremenu zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i špinat. Dinstajte oko 10 minuta. Pomiješajte tjesteninu i špinat i dodajte rajčice. Posolite i popaprite po želji i dobro promiješajte.

Namastite vatrostalnu posudu, u nju stavite tjesteninu i pecite u pećnici oko 10 minuta.

Ostali recepti

Kruh od lješnjaka
Keksi od lješnjaka i čokolade
Parfait u čaši
Voćna salata (dijeta 5 faktora)
Tjestenina s keljom i piletinom
Smoothie od naranče, malina i badema
Voćna salata s medom
Pljeskavice od quinoe i kelja
© 2025 Zdravi recepti