Zapečena tjestenina s piletinom

Ukusna i zasitna kombinacija mesa, tjestenine i povrća

Zapečena tjestenina s piletinom

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190°C.

Kuhajte tjesteninu i dodajte brokulu. Kuhajte 5 minuta i ocijedite.

Zagrijte ulje i dodajte piletinu. Kada piletina dobije boju, dodajte gljive i kuhajte 1 minutu. Zatim umiješajte rajčicu, sir i vrhnje. Lagano kuhajte, miješajući, dok se sir ne istopi. Dodajte sol i papar.

Prelijte umak preko tjestenine, izmiješajte i stavite u vatrostalnu posudu.

Pomiješajte mladi luk, cheddar i češnjak. Pospite preko tjestenine i pecite 20 minuta.

Ostali recepti

Panini od mozzarelle i malina
Sendvič s lososom
Salata od piletine
Topla salata s piletinom i rižinim rezancima
Džem od ananasa
Pileća prsa punjena gorgonzolom
Mediteransko povrće s janjetinom
Smoothie od jagoda i banana
© 2025 Zdravi recepti