Zapečena tjestenina s graškom i sirom

Jednostavna za pripremu i jako ukusna.

Zapečena tjestenina s graškom i sirom

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. Namastite vatrostalnu posudu. Pomiješajte tjesteninu, grašak, ricottu, sol, papar i ružmarin. Dobro promiješajte i stavite u vatrostalnu posudu.

Pecite oko 20 minuta. U međuvremenu umutite jaja i vrhnje. Prelijte tjesteninu, nastavite peći još 5 minuta, izvadite i poslužite.

Ostali recepti

Pileća prsa punjena jabukom, raštikom i gljivama
Njoki s brokulom
Torta od datulja i đumbira
Zapečene breskve s kupinama
Kolač od naranče i tamne čokolade
Smoothie od kelja, ananasa i banane
Kolač od malina
Čokoladna Guinness torta
© 2025 Zdravi recepti