Zapečena tilapija s artičokama

Blagi okus artičoke ovo jelo čini još boljim.

Zapečena tilapija s artičokama

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200 °C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Ribu stavite na lim. Pospite češnjakom, solju i paprom. Nasjeckajte artičoke, pomiješajte ih s rajčicama i dodajte u lim za pečenje. Prelijte uljem i pospite peršinom. Stavite da se peče oko 12 minuta.

Limun narežite na kriške i poslužite s pečenom tilapijom i povrćem.

Energetska vrijednost:

276

Nutritivne vrijednosti:

Kalorije 276
Proteini 37g
Ukupno masti 2g
Vlakna 2g
Uljikohidrati 7g
Kolesterol 54mg
Natrij 288mg

Ostali recepti

Kuglof od čokolade
Špageti s quinoom i maslinama
Pileći Chow Mein (dijeta 5 faktora)
Čaj koji skida 8 cm u struku za samo tjedan dana
Tjestenina s krem sirom
Grah salata (prehrana za krvnu grupu 0)
Složenac od špinata i cheddara
Juha od krumpira i poriluka
© 2025 Zdravi recepti