Zapečena tilapija

Ukusan ručak za 4 osobe.

Zapečena tilapija

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Pomiješajte krumpir, limun, timijan, 2 žlicea maslinovog ulja, 1/4 žličice soli i papra. Stavite na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

Ribu začinite crvenom paprikom, posolite, popaprite i ravnomjerno premažite 1 žlicom maslinovog ulja. U pečene krumpire dodajte masline i na vrh stavite ribu. Pecite 12 do 15 minuta, izvadite iz pećnice i poslužite.

Ostali recepti

Zeleni proteinski smoothie
Beskvasni kruh od samo 4 sastojka
Pileća juha s limunom
Zobene pahuljice s lanenim sjemenkama i avokadom
Tikvice punjene povrćem
Smoothie sa sladoledom
Fini smoothie od kupina
Pljeskavice od tikvica, timijana i peršina
© 2025 Zdravi recepti