Zapečena tilapija

Ukusan ručak za 4 osobe.

Zapečena tilapija

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Pomiješajte krumpir, limun, timijan, 2 žlicea maslinovog ulja, 1/4 žličice soli i papra. Stavite na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

Ribu začinite crvenom paprikom, posolite, popaprite i ravnomjerno premažite 1 žlicom maslinovog ulja. U pečene krumpire dodajte masline i na vrh stavite ribu. Pecite 12 do 15 minuta, izvadite iz pećnice i poslužite.

Ostali recepti

Granola s bademima i brusnicama
Složenac od pačetine
Složenac od tikvica i kukuruza
Čokoladna torta s orasima
Maslac od kikirikija i meda
Mafini s jabukom i cheddarom
Voćna torta s grčkim jogurtom
Smoothie od jabuka i malina za mršavljenje
© 2025 Zdravi recepti