Voćna pizza

Neobičan desert sa šumskim voćem.

Voćna pizza

01:00

Sastojci:

Tijesto

Nadjev

Priprema

Zamijesite tijesto i ostavite pokriveno u hladnjaku oko 30 minuta. Zagrijte pećnicu na 230°C. Stavite u pećnicu i pecite 12 do 15 minuta.

U međuvremenu u zdjelici pomiješajte svježi sir, sok od limuna, koricu od limuna i vanilin šećer. Voće operite i dobro ocijedite, a čokoladu rastopite na pari.

Izvadite tijesto iz pećnice, ravnomjerno premažite sirom i pospite voće. Vratite u pećnicu i pecite 5 do 7 minuta. Izvadite, prelijte rastopljenom čokoladom i poslužite.

Ostali recepti

Kremasti humus od avokada
Začinjene sardine sa salatom od naranči i maslina (Dijeta Jona Gabriela)
Torta od špageta
Pohane tikvice: savršeno začinjene i hrskave
Juha od bosiljka, brokule i špinata
Smoothie za izbacivanje viška tekućine iz tijela!
Irski kruh
Baskijske rajčice
© 2025 Zdravi recepti