Voćna pizza

Neobičan desert sa šumskim voćem.

Voćna pizza

01:00

Sastojci:

Tijesto

Nadjev

Priprema

Zamijesite tijesto i ostavite pokriveno u hladnjaku oko 30 minuta. Zagrijte pećnicu na 230°C. Stavite u pećnicu i pecite 12 do 15 minuta.

U međuvremenu u zdjelici pomiješajte svježi sir, sok od limuna, koricu od limuna i vanilin šećer. Voće operite i dobro ocijedite, a čokoladu rastopite na pari.

Izvadite tijesto iz pećnice, ravnomjerno premažite sirom i pospite voće. Vratite u pećnicu i pecite 5 do 7 minuta. Izvadite, prelijte rastopljenom čokoladom i poslužite.

Ostali recepti

Mousse s bijelom čokoladom
Varivo od tilapije i kukuruza
Tople pogačice
Zeleni čaj s kivijem
Ovaj napitak topi masne naslage i ubrzava metabolizam!
Tjestenina carbonara s artičokama
Quiona s proljetnim povrćem
Slatki božićni kolačići
© 2025 Zdravi recepti