Vegetarijanski ražnjići

Odlični vegetarijanski ražnjići.

Vegetarijanski ražnjići

00:45

Sastojci:

Priprema

Stavite paprike, tikvice, patlidžan i luk u veliku zdjelu.

U drugoj maloj zdjeli, zajedno umutite sok od limuna, maslinovo ulje, češnjak i ružmarin. Začinite sa solju i paprom i promiješajte. Prelijte smjesu preko povrća i dobro promiješajte kako bi se ravnomjerno rasporedilo.

Zagrijte roštilj na srednje jaku toplinu.

Nataknite paprike, tikvice, patlidžane i luk naizmjence na 8 štapića za ražnjiće. Složite ražnjiće na roštilj i pecite ih 10-12 minuta, okrećući ih često dok povrće počne lagano dobijati spaljene dijelove.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Kajgana od patlidžana i slanine
Tople pogačice
Muffini od borovnica i lanenih sjemenki
Pečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom
Tortilje punjene gljivama i đumbirom
Omlet od brokule i sira
Pečena tilapija s limunovim sokom
Tjestenina sa češnjakom i šampinjonima
© 2025 Zdravi recepti