Veganski čokoladni puding bez šećera

Veganski čokoladni puding bez bijelog šećera lagan je i osvježavajuć, a kremasti avokado daje mu super bogat okus koji će vas osvojiti!

Veganski čokoladni puding bez šećera Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. U šalicu ili posudu ulijte toplu vodu i natopite datulje 5-10 minuta, a nakon toga ih procijedite.
  2. Sve sastojke stavite u blender i izmiješajte dok ne dobijete gustu, kremastu smjesu.
  3. Stavite u hladnjak na barem 3 sata. Prije posluživanja promiješajte, poslužite u posudicama, i ukrasite po želji. Ako želite, možete na vrh staviti prstohvat soli.

Ostali recepti

Džem od trešanja
Voćna pizza
Juha od cvjetače i malina
Smoothie od borovnica, jogurta i banane
Zobene pahuljice s bademima i borovnicama
Marinirani losos odresci
Jednostavni čokoladni mousse
Zobene pahuljice s orasima, jabukama i medom
© 2025 Zdravi recepti