Veganski čokoladni puding bez šećera

Veganski čokoladni puding bez bijelog šećera lagan je i osvježavajuć, a kremasti avokado daje mu super bogat okus koji će vas osvojiti!

Veganski čokoladni puding bez šećera Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. U šalicu ili posudu ulijte toplu vodu i natopite datulje 5-10 minuta, a nakon toga ih procijedite.
  2. Sve sastojke stavite u blender i izmiješajte dok ne dobijete gustu, kremastu smjesu.
  3. Stavite u hladnjak na barem 3 sata. Prije posluživanja promiješajte, poslužite u posudicama, i ukrasite po želji. Ako želite, možete na vrh staviti prstohvat soli.

Ostali recepti

Bijeli Božić
Kajgana s povrćem
Poke bowl s kozicama
Omlet od brokule i sira
Zapečena vegetarijanska tjestenina
Zobene pahuljice s bananom, mangom i kupinama
Salata od tjestenine, tune i krastavaca
Salata sa šipkom i špinatom
© 2025 Zdravi recepti