Varivo od kelja i krumpira s kobasicom

Varivo od povrća i kobasica jednostavno je i ukusno jelo. Odličan je izbor kad nemate puno vremena za kuhanje jer je gotovo za 15 minuta!

Varivo od kelja i krumpira s kobasicom Izvor slike: Depositphotos

00:15

Sastojci:

Priprema

  1. U loncu zagrijte maslac, dodajte bijeli luk, češnjak i kobasicu narezanu na kolutiće. Kuhajte 5-6 minuta dok kobasica ne omekša.
  2. Zatim dodajte temeljac, kelj i krumpire pa ostavite da se kratko kuhaju.
  3. U lonac dodajte ulje, papriku, sol i vrhnje (ako koristite), promiješajte i ostavite dok ne prokuha. Zatim smanjite vatru i ostavite da lagano pirja.
  4. Kuhajte 20-ak minuta, dok krumpiri ne omekšaju. Maknite s vatre i ostavite da se kratko hladi. Poslužite toplo, dodajte još začina po želji i servirajte uz topli kruh ili peciva.

Ostali recepti

Salata od slanutka, rajčice i peršina
Pileće tortilje s umakom od ananasa
Špageti s vongolama
Panna Cotta s umakom od malina
Smoothie od voća i meda
Topla peciva sa sušenim voćem
Smoothie od jagoda, jogurta i banane
Isprobajte ovaj senzacionalni cheesecake od čerimoje!
© 2025 Zdravi recepti