Umak „tisuću otoka“

Ovaj klasični američki umak odlično se slaže sa svim vrstama mesa, laganog je okusa, a možete ga spremiti u hladnjak i koristiti po potrebi!

Umak „tisuću otoka“ Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. U posudu stavite kečap, majonezu, papriku i kisele krastavce. Zatim stavite nasjeckane krastavce, luk, češnjak, ocat i jaja (ako ih koristite) sve dobro izmiješajte i probajte.
  2. Dodajte prstohvat soli i crvenu papriku, a po potrebi možete dodati i više.

Umak možete držati u plastičnoj ili staklenoj posudi, spremiti u hladnjak nekoliko dana i koristiti po potrebi.

Ostali recepti

Muffini od matcha praha
Čokoladni browniesi s konopljom bez pečenja
Zeleni smoothie od grožđa, kelja i špinata
Kuglof od naranče
Vruća čokolada s narančom
Aromatična voda s citrusima za brzu hidrataciju
Muffini od jagode i banane
Smoothiejem od ananasa protiv PMS-a
© 2025 Zdravi recepti