Nazad na početnu
Sastojci
Kora
- 10 komada krekera
- 1-2 žlice smeđeg šećera
- 5 žlica otopljenog kokosovog ulja
Nadjev
- 400 g svilenog tofua
- 20-ak svježih jagoda (10 za nadjev, ostatak za dekoraciju)
- žlica meda
Priprema
Priprema
- Napraviti koru. Usitniti krekere u mrvice i dodati ih u lonac sa smeđim šećerom i kokosovim uljem. Miješati dok se sastojci ne spoje.
- Izmiješanu smjesu za koru staviti u kalup i lagano čašom pritisnuti dok se ne izjednači. Koru staviti u hladnjak na minimalno sat vremena da se stisne.
- Tofu, jagode i med izmiksajte u blenderu dok ne dobijete glatku smjesu. Dodati još šećera po potrebi i po želji nekoliko sitno nasjeckanih jagoda, ako volite komadiće.
- Nadjev dodajte u stisnutu koru i vratite u hladnjak na još barem sat vremena. Za dekoraciju narežite jagode na ploškice i stavite na vrh, izrežite i poslužite ohlađeno.