Ukrajinska salata

Ohladite u frižideru i poslužite!

Ukrajinska salata

01:00

Sastojci:

Priprema

U istom loncu, kuhajte u vodi cijele neoguljene krumpire i mrkvu oko 30 minuta. Izvadite povrće iz kipuće vode i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi prije rezanja.

Skuhajte jaja i ostavite da se ohlade.

Krumpir i mrkvu ogulite. Nasjeckajte šunku, krumpir, mrkvu, kisele krastavce i jaja na jednake kockice.

Pomiješajte krumpir, mrkvu, kisele krastavce, jaja, zeleni luk, kopar i majonezu. Dodajte još majoneze, sol i papra ako želite.

Dodajte grašak i sve izmiješajte.

Ostali recepti

Janjetina i inćuni s timijanom
Kajgana s potočarkom i mozzarellom
Ukusne zapečene prokulice
Kolač od banana i oraha
Piletina s mahunama u umaku naranče
Tikvice punjene mljevenim mesom i sirom
Kruh od kikirikija i banane
Palačinke punjene sirom i jagodama
© 2025 Zdravi recepti