Tuna s tikvicama i kaparama

Ukusni i sočni odresci tune.

Tuna s tikvicama i kaparama

00:25

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Očistite i nasjeckajte tikvice. Pomiješajte češnjak, sol, papar, peršin i kapare i dodajte u tikvice.

Odreske tune stavite na lim za pečenje, prekrijte ih smjesom od tikvica i prelijte maslinovim uljem. Ako imate viška tikvica, stavite ih sa strane.

Pecite u pećnici oko 15 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Pire od češnjaka, cvjetače i celera
Namaz od kikirikija i meda
Začinjene sardine sa salatom od naranči i maslina (Dijeta Jona Gabriela)
Proteinski smoothie od banane i čokolade
Pileća prsa punjena avokadom i omotana slaninom
Njoki s jesenskim umakom
Aromatična voda s citrusima za brzu hidrataciju
Začinjena piletina s đumbirom i češnjakom
© 2025 Zdravi recepti