Tortilje s keljom i slanutkom

Kelj je jako dobar izvor kalija, bakra i mangana.

Tortilje s keljom i slanutkom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Slanutak stavite na lim za pečenje, posolite, popaprite i pecite oko 10 minuta.

Dok se slanutak peče, stavite preostale sastojke u blender i dobro izmiješajte. Tortilje zagrijte na nemasnoj tavi ili u mikrovalnoj pećnici. Premažite ih smjesom od kelja, dodajte slanutak, zarolajte i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od naranče i đumbira
Ultimativni energetski smoothie
Kiselkasti napitak za dobro raspoloženje!
Pileći bolognese
Rižoto s piletinom i tikvicom
Njoki s prokulicama i bademima
Smoothie od banane, malina i chia sjemenki
Smoothie od malina, banane i posnog sira
© 2025 Zdravi recepti