Tortilje s keljom i slanutkom

Kelj je jako dobar izvor kalija, bakra i mangana.

Tortilje s keljom i slanutkom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Slanutak stavite na lim za pečenje, posolite, popaprite i pecite oko 10 minuta.

Dok se slanutak peče, stavite preostale sastojke u blender i dobro izmiješajte. Tortilje zagrijte na nemasnoj tavi ili u mikrovalnoj pećnici. Premažite ih smjesom od kelja, dodajte slanutak, zarolajte i poslužite.

Ostali recepti

Omlet s paprikom i mladim lukom
Keksići (prehrana za krvnu grupu A)
Čokoladni banana smoohie
Quiona s proljetnim povrćem
Riblji temeljac
Juha od kupusa (Fat smash dijeta)
Zapečena tjestenina sa šampinjonima
Tjestenina od mozzarelle i rajčice
© 2025 Zdravi recepti