Tortilje s gljivama i humusom od avokada

Isprobajte ove neobične i ukusne tortilje s pikantnim gljivama humusom od avokada i pečenim lukom.

Tortilje s gljivama i humusom od avokada

00:35

Sastojci:

Priprema

Stavite avokado, slanutak, češnjak, limunovu koricu i sok u blender i napravite pastu. Začinite i pomiješajte s rajčicama. Prelijte malo ulja preko luka i gljiva i pospite mješavinom začina za tortilje. Pržite luk i gljive po 2 minute sa svake strane dok ne poprime zlatno smeđu boju.

Na svaku tortilju rasporedite humus i nadjenite s gljivama i lukom. Na tanjur za posluživanje posložite nasjeckanu zelenu salatu uz nekoliko kapi Tabasco umaka.

Ostali recepti

Čudesni napitak za zdravlje štitnjače
Toskanska juha Acquacotta
Salata od šparoga i slanutka
Začinjene sardine sa salatom od naranči i maslina (Dijeta Jona Gabriela)
Smoothie od šumskog voća i ovčjeg sira
Riblji tacosi
Tjestenina sa zapečenim povrćem
Muffini od bundeve punjeni sirom
© 2025 Zdravi recepti