Ukusni tortellini u kombinaciji s kremastim umakom će vas oduševiti!
1. U manjem loncu zagrijte maslinovo ulje na srednjoj vatri. Dodajte nasjeckani luk i pirjajte dok ne omekša. Zatim dodajte protisnuti češnjak i peperoncino te pirjajte oko 2 minute.
2. Dodajte bijelo vino, promiješajte i kuhajte na srednjoj vatri oko 4 minute, odnosno dok tekućina ne ispari. Zatim ulijte pasiranu rajčicu, dodajte sol, papar i šećer te promiješajte.
3. Nakon što umak zakuha, poklopite lonac i ostavite da se kuha oko 15 minuta. Nakon toga umiješajte kokosovo mlijeko (ili vrhnje za kuhanje) i parmezan te sve dobro promiješajte te isključite vatru.
4. Za to vrijeme skuhajte tortelline.
5. Nakon što su tortellini kuhani, procijedite ih i dodajte u lonac s umakom.
6. Po želji dodajte još parmezana, promiješajte, dodajte svježi bosiljak i poslužite.