Fina torta s kremom od kikiriki maslaca i čokoladnom glazurom.
Sastojci:
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Miksajte maslac s maslacem od kikirikija i šećerom 3 do 4 minute. Postupno dodajte jaja i ekstrakt vanilije. Kada se sve dobro izmiješa, počnite postupno dodavati brašno, prašak za pecivo i sodu bikarbonu naizmjence s mlaćenicom. Miksajte dok ne dobijete glatku smjesu.
Stavite smjesu u nauljen i namašćen lim za pečenje i pecite oko 40 minuta. Neka se kolač ohladi u potpunosti.
Krema s kikiriki maslacem
Miksajte kikiriki maslac i sir oko 3 minute. Dodajte maslac i med. Miksajte dok ne postane kremasto.
Izrežite kolač u tri sloja i na svaki sloj namažite kremu, i na vrh torte.
Glazura od čokolade
Rastopite čokoladu i maslac. Prelijte preko torte.