Torta s glazurom od tamne čokolade

Sočno i čokoladno zadovoljstvo!

Torta s glazurom od tamne čokolade

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190°C. Namastite i pobrašnite dva kalupa za pečenje promjera 20 cm.

Izmiješajte sve sastojke za tijesto. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Podijelite u kalupe i pecite oko 20 minuta.

Za glazuru, zagrijte vrhnje dok ne počne kuhati. Uklonite s topline i dodajte maslac, med i čokoladu. Ostavite da se rastopi.

Jedan biskvit premažite glazurom i na njega stavite drugi. Cijelu tortu premažite glazurom.

Energetska vrijednost:

545

Ostali recepti

Smoothie od malina i ovčjeg sira
Božićni kuglof od naranče
Bruschetta s toplom rajčicom
Kolač od jogurta i limuna
Bulgur s rotkvicama
Smoothie protiv nadutosti
Smoothie od đumbira
Napitak od zelenog čaja
© 2025 Zdravi recepti