Torta od malina i sira

Kakao, maline i sir su odlična kombinacija.

Torta od malina i sira

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite 2 kalupa za pečenje promjera 20cm.

Miksajte šećer i maslac. Dodajte jedno po jedno jaje i miješajte.

Pomiješajte brašno, prašak za pecivo i kakao. Dodajte polovicu u smjesu s jajima i polako izmiješajte. Pomiješajte mlaćenicu, ocat, sir i pire od malina. Dodajte pola u smjesu s jajima i ponovite postupak s mješavinom brašna i mlaćenice.

Pecite 30 minuta. Ostavite da se ohladi 10 minuta prije nego izvadite biskvite iz kalupa.

Za glazuru, miješajte šećer i maslac dok ne dobijete kremastu smjesu, a zatim umiješajte ​sir. Jedan biskvit premažite polovicom glazure. Stavite maline i na njih drugi biskvit. Ostatkom glazure premažite tortu.

Ostali recepti

Topli vafli
Tartar od tune
Domaće knedle sa šljivama
Smoothie od limete za detoksikaciju jetre
Salata od lososa i avokada
Juha od mrkve i đumbira za jačanje imuniteta
Sabljarka na žaru
Složenac od mrkve i jabuke (prehrana za krvnu grupu A)
© 2025 Zdravi recepti