Kakao, maline i sir su odlična kombinacija.
Sastojci:
Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite 2 kalupa za pečenje promjera 20cm.
Miksajte šećer i maslac. Dodajte jedno po jedno jaje i miješajte.
Pomiješajte brašno, prašak za pecivo i kakao. Dodajte polovicu u smjesu s jajima i polako izmiješajte. Pomiješajte mlaćenicu, ocat, sir i pire od malina. Dodajte pola u smjesu s jajima i ponovite postupak s mješavinom brašna i mlaćenice.
Pecite 30 minuta. Ostavite da se ohladi 10 minuta prije nego izvadite biskvite iz kalupa.
Za glazuru, miješajte šećer i maslac dok ne dobijete kremastu smjesu, a zatim umiješajte sir. Jedan biskvit premažite polovicom glazure. Stavite maline i na njih drugi biskvit. Ostatkom glazure premažite tortu.