Torta od limuna i sira

Ova torta se ne peče.

Torta od limuna i sira

00:15

Sastojci:

Priprema

Stavite indijske oraščiće u veliku zdjelu, prelijte kipućom vodom i ostavite da se namaču 1 sat.

U međuvremenu, u blenderu usitnite sastojke za bazu s malo soli.

Kokosovim uljem premažite kalup za torte promjera 23 cm. Stavite bazu od badema i datulja u kalup i držite u hladnjaku 30 minuta.

Ocijedite indijske oraščiće, ubacite u blender i miksajte dok ne nastane pasta. Dodajte preostale sastojke za kremu i miksajte dok smjesa ne postane glatka. Izlijte kremu na bazu i stavite u hladnjak na minimalno 2 sata.

Prije posluživanja, tortu ukrasite kriškama limuna.

Energetska vrijednost:

298

Ostali recepti

Juha od celera i graška
Čaj od lavande i kamilice
Crni čaj
Napitak od paprike, mrkve i jabuke
Smoothie od jagoda i bademovog mlijeka
Grčki pečeni halibut
Janjetina i inćuni s timijanom
Hrskavi pileći zabatci s limunom
© 2025 Zdravi recepti