Torta od krušaka

Isprobajte ovu ukusnu voćnu tortu!

Torta od krušaka Izvor slike: Depositphotos

01:10

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 20cm.
  2. Stavite kruške u zdjelu s limunovim sokom.
  3. Pomiješajte brašno i prašak za pecivo. Dodajte prstohvat soli i šećer. Umiješajte jaja i rastopljeni maslac. Lagano umiješajte kruške.
  4. Pecite oko 50 minuta.
  5. Pomiješajte džem marelica s 1 žlicom vode. Premažite kolač, pospite šećerom u prahu i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od mrkve, meda i naranče
Salata od piletine i tjestenine
Kroketi od ostataka krumpira punjeni slaninom
Smoothie od jagoda, banane i špinata
Juha od graška i špinata
Džem od rabarbare i malina
Zdravi bezglutenski sladoled za dijabetičare!
Kremasta juha od tikvica i mrkve
© 2025 Zdravi recepti