Torta od jagoda i sira

Možda mislite da je ovo još jedna torta od sira, ali radi se o potpuno drugačijem desertu.

Torta od jagoda i sira

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 23 cm.

Pomiješajte sastojke nadjev.

Maslac, šećer, jaja, brašno, prašak za pecivo, bademe, jogurt, vaniliju i prstohvat soli dobro izmiješajte mikserom.

Pola smjese stavite u lim za pečenje i poslažite pola jagoda. Na jagode stavite pola nadjeva. Pokrijte s preostalom smjesom. Ponovno stavite jagode i nadjev.

Pecite oko 55 minuta.

Ostali recepti

Smoothie od malina, banane i chia sjemenki
Tortilje sa špinatom, gljivama i maslinovim uljem
Cheesecake s preljevom od brusnica
Kolač od kave i mascarponea
Čokoladna torta sa sladoledom
Peciva od limuna
Pureća prsa u umaku od naranče i meda
Losos omotan pancetom
© 2025 Zdravi recepti