Torta od čokolade, krušaka i lješnjaka

Tortu možete poslužiti i toplu!

Torta od čokolade, krušaka i lješnjaka

01:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 160°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 20cm.

Sameljite lješnjake. Dodajte brašno i prašak za pecivo. Dodajte maslac, šećer i jaja. Sve dobro izmiješajte. Ogulite i nasjeckajte 2 kruške. Umiješajte kruške i čokoladu u smjesu. Stavite u lim za pečenje.

Ogulite i narežite preostale kruške. Poslažite ih na tortu. Pecite oko 55 minuta.

Zagrijte džem i premažite tortu.

Energetska vrijednost:

470

Ostali recepti

Slatke čokoladne kocke
Slatke palačinke s preljevom od borovnica
Domaći džem od borovnica
<li>Batate ogulite
Muffini s orasima i đumbirom (prehrana za krvnu grupu AB)
Losos sa đumbirom i timijanom
Mini kuglof od vanilije
Zobene pahuljice s orasima, jabukama i medom
© 2025 Zdravi recepti