Torta od bijele čokolade i jagoda

Tortu ne treba peći!

Torta od bijele čokolade i jagoda

00:40

Sastojci:

Priprema

Sameljite kekse, dodajte rastopljeni maslac i dobro izmiješajte. Stavite smjesu na dno kalupa za pečenje promjera 20 cm. Stavite u hladnjak na 30 minuta.

Rastopite čokoladu i ostavite da se malo ohladi.

Jagode dobro izmiješajte u blenderu. Dodajte sir i slatko vrhnje. Miksajte dok ne dobijete glatku i gustu smjesu. Umiješajte rastopljenu bijelu čokoladu. Prelijte preko biskvita od keksa. Držite u hladnjaku do posluživanja.

Ostali recepti

</ol>"
Džem od breskvi i chia sjemenki
Pureći kotleti s pireom od tikvica
Pileći ražnjići u umaku od meda
Smoothie od kokosa, naranče i ananasa
Namaz od pečene crvene paprike
Svinjski chow mein
Keksi s čokoladom i lješnjacima
© 2025 Zdravi recepti