Topli kruh od limuna

Ukusni slatki kruh!

Topli kruh od limuna

01:00

Sastojci:

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu na 180 ° C. Namastite lim za pečenje.

Mikserom izmiješajte maslac, 1 šalicu šećera i koricu limuna. Dodajte jaja, jedno po jedno, miksajući nakon svakog.

Dodajte pola brašna i pola mlijeka u smjesu. Lagano promiješajte. Dodajte preostalo brašno i mlijeko. Smjesu stavite u lim za pečenje. Pecite 45 do 50 minuta.
Preostali šećer i 1 / 3 šalice soka od limuna pomiješajte. Prelijte preko vrućeg kruha. Ostavite da se hladi.

Ostali recepti

Riba s rajčicom i krumpirom
Jednostavan rižoto sa slaninom i graškom
Visokoproteinske palačinke
Njoki sa šparogama u umaku od gorgonzole
Juha od mrkve i korijandera
Osvježavajući smoothie s bananom
Grill burger od crnog graha
Španjolska majoneza
© 2025 Zdravi recepti