Nazad na početnu

Topla salata s piletinom i rižinim rezancima

Jednostavno jelo u kojem ćete uživati.

00:20
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 50g rižinih rezanaca
  • 100g graška
  • 1 mala, tanko narezana crvena paprika
  • 1 žlica svježeg bosiljka
  • 2 kuhana komada pilećih prsa
  • Preljev
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • naribana korica i sok od ½ limuna
  • 1 žlica majoneze (ili grčkog jogurta)

Priprema

Priprema

Skuhajte rezance prema uputama na pakiranju. U međuvremenu, napravite preljev.

Pomiješajte maslinovo ulje, koricu i sok limuna i majonezu. Začinite po želji. Ocijedite rezance i vratite u zdjelu. Dodajte grašak, papriku i bosiljak. Ulijte pola preljeva i lagano izmiješajte.

Podijelite rezance u dvije zdjele. Narežite pileća prsa i posložite ih na rezance. Preko piletine stavite preljev.