Topla salata od kelja i krumpira

Odličan prilog svakom jelu.

Topla salata od kelja i krumpira

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Nasjeckajte krumpire, posolite, popaprite i pouljite. Pecite ih oko 30 minuta.

Dok se krumpir peče nasjeckajte kelj. Kada se krumpir ispeče, izvadite ga iz pećnice i u lim za pečenje dodajte kelj. Dobro promiješajte.

Pomiješajte kiselo vrhnje, vodu i jabučni ocat. Prelijte preko krumpira i kelja, dobro promiješajte i poslužite odmah.

Ostali recepti

Palačinke od krumpira sa slaninom
Zapečene punjene paprike
Muffini od malina i čokolade
Smoothie od zelenog čaja i đumbira
Pikantni pileći ražnjići i mango tabbouleh
Složenac od fazana i riže
Proljetne rolice
Pečena brokula s limunom, češnjakom i kikirikijem
© 2025 Zdravi recepti