Topla salata od kelja i krumpira

Odličan prilog svakom jelu.

Topla salata od kelja i krumpira

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Nasjeckajte krumpire, posolite, popaprite i pouljite. Pecite ih oko 30 minuta.

Dok se krumpir peče nasjeckajte kelj. Kada se krumpir ispeče, izvadite ga iz pećnice i u lim za pečenje dodajte kelj. Dobro promiješajte.

Pomiješajte kiselo vrhnje, vodu i jabučni ocat. Prelijte preko krumpira i kelja, dobro promiješajte i poslužite odmah.

Ostali recepti

Kajgana s potočarkom i mozzarellom
Paprike punjene tunom
Losos s avokadom i narančom
Mediteranska tortilja s niskim udjelom kalorija
Biftek i njoki od špinata s umakom od sira i tartufa
Pikantna pileća juha
Tropska torta
Napitak od komorača i korijandra
© 2025 Zdravi recepti