Topla Haloumi salata (Dijeta Jona Gabriela)

Ova topla salata funkcionira kao glavno jelo ili kao predjelo.  

Topla Haloumi salata (Dijeta Jona Gabriela)

00:20

Sastojci:

Priprema

Miješajući popržite šparoge dvije minuta, ali neka ostanu mekane. Maknite šparoge sa štednjaka i držite na toplom.

Dodajte malo maslinovog ulja u tavu i kuhajte haloumi na srednjoj jačini, 1 minutu svaku stranu.

Dodajte malo crnog papra i istisnite limun. Trebali bi biti lagano smeđe i mekano u sredini.

Poslužite na salati i dodajte ekstra maslinovog ulja i mrvicu crnog papra, i malo svježih začina. Poprskajte salatu sa lanenim sjemenkama prije nego što stavite haloumi. Servirajte s kriškama limuna.

Ostali recepti

Njoki sa slaninom i porilukom
Pašteta od tune bez jaja
Kajgana s avokadom i parmezanom
Zobene pahuljice u bademovom mlijeku
Prokulice sa slaninom
Tjestenina sa špinatom, lososom i gorgonzolom
Smoothie bogat željezom
Pečeni krumpir
© 2025 Zdravi recepti