Tjestenina sa zapečenim povrćem

Zdrav i ukusan obrok za 4 osobe.

Tjestenina sa zapečenim povrćem

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu 220 °C. Na lim za pečenje stavite cvjetaču, luk, kadulju, ulje, sol i papar. Dobro promiješajte, stavite u pećnicu i pustite da se peče 15 minuta. Izvadite lim za pečenje, dodajte grožđice te vratite u pećnicu da se peče još 8 do 10 minuta.

U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite tjesteninu i vratite u lonac. Dodajte zapečeno povrće i parmezan, dobro promiješajte i poslužite.

Energetska vrijednost:

479

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Začinjena piletina s tjesteninom
Salata od kukuruza i graška
Juha od avokada i tikvica
Tajlandski rezanci s gljivama
Matcha doručak u zdjeli
Domaći ricotta sir
Tjestenina s orasima
Bezglutenske kesten pločice koje se ne peku
© 2025 Zdravi recepti