Tjestenina sa šampinjonima i svježim povrćem

Tako jednostavna, a fina!

Tjestenina sa šampinjonima i svježim povrćem

00:30

Sastojci:

Priprema

U lonac dodajte 125ml maslinovog ulja, crveni luk i ružmarin. Kuhajte dok luk ne postane proziran. Dodajte preostalo maslinovo ulje, češnjak, kadulju i gljive. Pirjajte dok gljive ne omekšaju. Dodajte balsamico ocat i temeljito promiješajte. Zatim umak dodajte u kuhanu tjesteninu, začinite po želji i dobro promiješajte. Stavite na tanjure, pospite naribanim parmezanom i peršinom te poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od limete i metvice
Quinoa s pilećim krilcima
Losos na žaru sa salsom od avokada
Sok od mrkve i jabuke za bolji imunitet
Losos s medom
Svinjetina s lećom
Rižoto s kestenima i bundevom
Smoothie od banane i bobičastog voća
© 2025 Zdravi recepti