Tjestenina sa češnjakom i šampinjonima

Posuta parmezanom i peršinom.

Tjestenina sa češnjakom i šampinjonima

00:45

Sastojci:

Priprema

Špagete skuhajte prema uputama na pakiranju.

Zagrijte ulje u tavi, dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte gljive i bundevu. Smanjite vatru i dinstajte oko 15 minuta. Dodajte češnjak u prahu, sol i papar.

Dodajte tjesteninu i dobro promiješajte. Dodajte malo soli i papra. Pospite parmezanom i peršinom, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Rižoto od cvjetače i brokule
Sushi
Božićna čokoladna rolada od pistacija
Pečeni losos
Slatki keksi s brusnicama
Leptirići s brokulom
Riblji tacosi
Lagana proljetna frittata
© 2025 Zdravi recepti