Tjestenina sa češnjakom i šampinjonima

Posuta parmezanom i peršinom.

Tjestenina sa češnjakom i šampinjonima

00:45

Sastojci:

Priprema

Špagete skuhajte prema uputama na pakiranju.

Zagrijte ulje u tavi, dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte gljive i bundevu. Smanjite vatru i dinstajte oko 15 minuta. Dodajte češnjak u prahu, sol i papar.

Dodajte tjesteninu i dobro promiješajte. Dodajte malo soli i papra. Pospite parmezanom i peršinom, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie za čišćenje organizma
Domaći namaz od lješnjaka i kakaa
Smoothie od rajčice za mršavljenje
Salata od tjestenine i šparoga
Kremasta salata od brokule
Lazanje
Šparoge (prehrana za krvnu grupu A)
Pizza s tikvicama
© 2025 Zdravi recepti