Tjestenina s rukolom, limunom i orasima

Zdrava i ukusna tjestenina.

Tjestenina s rukolom, limunom i orasima

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte češnjak i čili. Pržite oko 10 minuta, odnosno dok češnjak ne poprimi smeđu boju i ne upije svo ulje. Dodajte limuovu koricu i uklonite s vatre.

U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Dok se tjestenina kuha, rukolu stavite u veliku zdjelu ili lonac. Ocijedite tjesteninu i odmah ju pomiješajte s rukolom. Dodajte smjesu češnjaka i čilija, posplite i popaprite po želji. Tjesteninu stavite na tanjure, pospite orasima i parmezanom i poslužite.

Ostali recepti

Kuhano vino by Marta Stewart
Čokoladne kocke s bananom
Pačja prsa u umaku od šljiva i kestena
Piletina i domaći rezanci (visokoproteinsko jelo)
Domaći džem od jagoda
Šparoge s limunom
Sočna božićna torta s prošekom
Salata od jagoda i avokada
© 2025 Zdravi recepti