Zdravi recepti
Tjestenina s rajčicom i tunom
Brzo pripremljen ručak za sve ljubitelje tjestenine.
00:45
Jela od ribe
CentarZdravlja - Tjestenina s rajčicom i tunom
Sastojci:
2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2 sjeckana češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
2 konzerve pelata
sol i papar
4 žlice maslaca
2 konzerve komadića tune
450 g tjestenine
Priprema
U većoj posudi zagrijte maslinovo ulje preko srednje jake vatre.
Dodajte češnjak i pirjajte 1 minutu. Dodajte 2 žlice peršina i kuhajte 1 minutu.
Dodajte pelate i začinite solju i paprom.
Kuhajte na laganoj vatri dok se umak ne zgusne, oko 20 minuta.
Dodajte maslac, a zatim umiješajte tunu.
U međuvremenu, skuhajte tjesteninu al dente i ocijedite.
Dodajte tjesteninu u umak od tune i dobro promiješajte.
Prije posluživanja ukrasite s malo peršina.
Ostali recepti
Kolač s jabukama s glazurom za dijabetičare
Kocke s bijelom čokoladom i orasima
Kremasta juha od pečenog češnjaka
Tople kruške s kremastim umakom
Smoothie od banane, maslaca od kikirikija i kakaa
Torta od bijele čokolade i jagoda
Batat s ružmarinom i gljivama
Čokoladni kolač za zaljubljene
© 2025 Zdravi recepti