Tjestenina s patlidžanima, bosiljkom i rajčicama

Patlidžan je odličan izvor dijetalnih vlakana, radi čega ga često uvrštavamo u jelovnik tijekom procesa mršavljenja!

Tjestenina s patlidžanima, bosiljkom i rajčicama Izvor slike: Depositphotos

00:45

Sastojci:

Priprema

  1. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.
  2. Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte 2 do 3 minute.
  3. Dodajte patlidžan i dinstajte 5 do 10 minuta.
  4. Smanjite vatru, dodajte preostale sastojke i kuhajte, povremeno miješajući oko 5 minuta.
  5. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Kruh od batata
Šufnudli s tartufima (UN dijeta)
Pureći kotleti s narančom i limunom
Popečki od prokulica
Smoothie od oraha i jabuka
Smoothie od banana i lanenih sjemenki
Napitak za snižavanje triglicerida u krvi
Topla jesenska salata s balzamičnim vinaigretteom od ulja oraha
© 2025 Zdravi recepti