Tjestenina s maslinama i tunom

Obogaćena bijelim vinom.

Tjestenina s maslinama i tunom

00:30

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte ga oko 3 minute. Zatim dodajte češnjak i dinstajte ga oko 30 sekundi. Dodajte sok od limuna, tunu i vino i pirjajte oko 10 minuta. Dodajte maslac, parmezan, peršin i masline. Posolite i popaprite po želji, kuhajte oko 5 minuta i poslužite. Za više recepata s tunom kliknite ovdje.

Ostali recepti

Ražnjići od tune i mandarina
Smoothie od bobičastog voća i zobenih pahuljica
Salata od kelja i jabuke
Juha od slanutka i limuna
Smoothie od borovnica, brusnica i jogurta
Salata od pečenog slanutka s feta sirom
Tilapija s povrćem
Topli kolač od jabuka
© 2025 Zdravi recepti