Tjestenina s maslacem od kikirikija, češnjakom i đumbirom

Brz i ukusan ručak.

Tjestenina s maslacem od kikirikija, češnjakom i đumbirom

00:25

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte ga oko 2 minute. Dodajte vodu i dobro promiješajte. Dodajte preostale sastojke i kuhajte oko 10 minuta, povremeno miješajući

Pomiješajte umak s tjesteninom i poslužite odmah.

Ostali recepti

Kruščić od špinata i feta sira
Tost s avokadom i ananasom
Tortilje sa slatkim krumpirom
Kolač od jagoda i badema
Piletina sa salsom (Sonoma dijeta)
Voćni napitak
Sok za zdravlje štitnjače
Kremasti smoothie od lubenice
© 2025 Zdravi recepti