Tjestenina s limunom, piletinom i šparogama

Šparoge su jako dobar izvor mangana, bakra i selena.

Tjestenina s limunom, piletinom i šparogama

00:45

Sastojci:

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju i ostavite 1 šalicu vode u kojoj se kuhala tjestenina sa strane.

Zagrijte maslinovo ulje, dodajte piletinu i dinstajte 4 do 5 minuta. Dodajte luk i češnjak i dinstajte 2 do 3 minute. Dodajte limunovu koricu i sok i šparoge. Poklopite i kuhajte oko 2 minute. Dodajte preostale sastojke, uključujući tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Muffini od borovnica
Zapečeni njoki s maslacem i parmezanom
Odresci od oslića
Juha od piletine i đumbira
Kruh od tikvica i oraha
Janjetina u posudi
Šparoge s listom (riba)
Maline s pudingom od čokolade (dijeta 5 faktora)
© 2025 Zdravi recepti